Speciaal voor jullie

De aller- allermooiste trouwringen uniek voor jullie!

Onze trouwringen

Maak van het uitzoeken van jullie trouwringen een ware beleving.

Maak van het uitzoeken van jullie trouwringen een ware beleving.
Kom langs in ons sfeervolle atelier, geniet van het mooie landelijke uitzicht en bekijk ondertussen de uitgebreide collectie trouwringen.

We hebben een uitgebreide collectie om te bekijken en te passen. Al deze ringen zijn aan te passen aan jullie wensen, zo is echt van alles mogelijk.
Trouwringen hoeven niet hetzelfde te zijn, het moet een ring zijn die bij jou pasten die jij mooi vindt, samen vormen de ringen jullie trouwringen, uniek en persoonlijk met liefde voor jullie gemaakt.

Een ander idee zou kunnen zijn dat jullie eigen goud aanleveren, sieraden die niet meer gedragen worden, maar wel een speciale herinnering hebben. Door het goud te smelten en opnieuw te bewerken leven de verhalen voort in jullie trouwringen, de ringen worden beide uit hetzelfde klompje goud gemaakt.
Misschien wil je je verlovingsring aan dezelfde vinger gaan dragen als de trouwring. Hoe leuk zou het zijn beide ringen te combineren, misschien in een ring of twee ringen die perfect bij elkaar passen.
Aan de binnenkant van de trouwringen kan gekozen worden voor een gravure. Vaak wordt er gekozen voor de naam van je geliefde en de trouwdatum, maar door de speciale techniek van het lasergraveren is er eigenlijk nog veel meer mogelijk, waardoor jullie trouwringen nog persoonlijk gemaakt kunnen worden.
Denk bijvoorbeeld aan een gravure in eigen handschrift, het lettertype van jullie trouwkaart, een vingerafdruk of misschien een toepasselijk symbool. Heb je zelf nog een ander mooi idee, vraag gerust naar de mogelijkheden.

Vinden jullie dat de gravure beste gezien mag worden dan is het leuk de ringen aan de buitenkant te laten graveren. Een aantal voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld jullie vingerafdruk, de hartslag, stukje songtekst of misschien wel jullie naam in eigen handschrift.